Prijs

Uw begroting is een belangrijk aandachtspunt. Gelukkig hebben wij ramen en deuren in verschillende prijsklassen.

Het grootste prijsverschil zit in de materiaalkeuze: kunststof of aluminium. Aluminium kozijnen zijn duurder dan kunststof, omdat de inkoop van het materiaal duurder is, en de bewerkingstijd in de productie hoger is. Kunststof kozijnen kunt u in prijs vergelijken met hout. Bij kunststof hoeft u echter niet te schilderen, waardoor u al snel uw schilderbeurten uitspaart. En dat zijn toch al gauw enkele duizenden euro’s.

Prijzen kunststof kozijnen

Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen, kunt u kiezen uit 2 uitvoeringen: het standaard vlakke profiel, of het verdiepte profiel, ook wel Hollands blokprofiel genoemd. Het standaard, vlakke profiel is iets prijsgunstiger dan het verdiepte profiel. Daarnaast kunt u kiezen uit een houtnerf, of gladde folie. Vanzelfsprekend zijn deze gefolieerde profielen iets duurder dan de niet-gefolieerde.

Echter, al deze op prijs gebaseerde keuzemogelijkheden doen niets af aan de kwaliteit, veiligheid en levensduur van het product. Wij willen daaraan geen concessies doen. Bij ons krijgt u dus veiligheidsglas waar dat nodig is, hang- en sluitwerk van uitsluitend A-merken (SKG gecertificeerd), kwalitatief zeer hoogwaardige kunststof profielen en een degelijke montage.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Prijzen aluminium kozijnen

Bent u meer gecharmeerd van aluminium kozijnen, dan zijn daar ook verschillende uitvoeringen, en dus verschillende prijsklassen, mogelijk. Het ES 50 systeem is ons ‘budget’ systeem. Het combineert energiezuinigheid met een gunstige prijs. Stelt u meer eisen aan uw kozijnen, zoals bijvoorbeeld een lagere isolatiewaarde, of grotere spouwdiepte, dan zal de prijs ook meebewegen.

Daarnaast is de uiteindelijke prijsvorming afhankelijk van uw wensen en de uitvoering van de elementen. Zo is bijvoorbeeld een vouwwand duurder dan een schuifpui.

Gelukkig heeft onze aluminium leverancier een breed scala aan profielseries. Wij denken graag met u mee om tot een passende offerte te komen!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 

Lees meer over:

isolatie  uitstraling veiligheid