VACATURE WERKPLAATSMONTEUR

AAN HET WERK ALS WERKPLAATSMONTEUR

 FUNCTIE |  Ter aanvulling van ons team in Geesteren zijn wij op zoek naar een betrokken en enthousiaste werkplaatsmonteur die het vak beheerst of graag wil leren. Inderdaad, ook als je minder ervaring hebt, dagen wij je uit om te solliciteren. Wij leren je graag de kneepjes van het vak.

In Geesteren ben je samen met je productieteam verantwoordelijk voor een zorgvuldige en tijdige uitvoering van de te produceren aluminium elementen, zoals ramen, deuren, schuifpuien e.d.

PROFIEL |  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij op zoek naar een secure werker met een sterk oplossend vermogen. Je controleert de output van de machines op kwantiteit en kwaliteit. Daarnaast ben je bezig met het zagen van de profielen, het bedienen van de machines, het monteren van het beslag en scharnieren en het verpakken en gereed zetten van de kozijnen.

WAT KUNNEN WIJ JE BIEDEN? |  Een leuk, betrokken en ambitieus bedrijf met leuke en gezellige collega’s. Een vrijblijvende vrijdagmiddagborrel, een kerstborrel, een zomer-bbq en andere personeelsuitjes.

Oude Wesselink Kozijnen is een bedrijf met een platte organisatiestructuur. Professioneel en informeel kenmerkt ons. Een goede werksfeer vinden wij belangrijk. Kort samengevat de  “met mekaar, veur mekaar mentaliteit”.

NIET ALGEHEEL ONBELANGRIJK |  Deze vacature betreft een fulltime functie. Het is een leuke en veelzijdige  job  met een goed salaris op basis van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij je voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

SOLLICITEREN |  Ben je enthousiast geraakt en houd je van een veelzijdige uitdaging? Mail dan je CV + motivatie vóór 28 september naar info@owkozijnen.nl,  t.a.v. mevr. M. Bekhuis, of bel naar 0546-631697.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.