LEUK LEREN MET DE BGT TECHNIEKDAGEN!

In april staan bij Oude Wesselink Kozijnen en acht andere bedrijven de deuren open voor kinderen uit de gemeente Tubbergen. Kinderen uit groep 6, 7 en 8 en klas 1 en 2 van het Canisius kunnen zich aanmelden voor een educatief én leuk bedrijfsbezoek! Het duurt  nog een maand, maar er zijn al 180 aanmeldingen binnen!

Een bezoek aan een bedrijf naar keuze

Wat is er allemaal te doen bij een (technisch) bedrijf? Welke functies zijn er? En welk talent moet je hebben om later bij dit bedrijf te kunnen werken? Kinderen kiezen zelf maximaal drie bedrijven die zij wel eens van binnen willen zien. Ter voorbereiding krijgen ze een leuke opdracht thuis, waarbij ook de ouder wordt betrokken. De vragen gaan over hun eigen interesses, dromen en ambities. Want dromen, kun je niet vroeg genoeg doen!

De bedrijfsbezoeken zijn van 5 tot en met 24 april. Na schooltijd op een gewone werkdag, want op deze dagen zie je de bedrijven écht aan het werk. Kinderen hebben de keuze uit een aantal mooie bedrijven: Bouwbedrijf Steggink, Loohuis Communicatie en IT, Albo Deuren, Pr8 Architecten, Steggink Infra, Oude Wesselink Kozijnen, Bouwmetaal, Loohuis Installatie en Rabobank Noord en West Twente.

Aanmelden

Door onder andere het organiseren van de BGT Techniekdagen wil Stichting Zikke kinderen een beter beeld geven van hun toekomst. We zijn trots dat we als Oude Wesselink Kozijnen aan dit initiatief kunnen bijdragen. Wij openen drie middagen onze deuren om de kinderen die zich hebben aangemeld een beter beeld te geven van en enthousiast te maken voor een baan in de techniek.

Jij komt toch ook? Aanmelden kan nog steeds via: https://www.zikke.nl/bgt-techniekdagen/

Wij wensen de kinderen alvast heel veel plezier!