Over Oude Wesselink Kozijnen

Oude Wesselink Kozijnen B.V. produceert en monteert in eigen beheer kunststof en aluminium bouwelementen zoals kozijnen, deuren, serres, vliesgevels en gevelbetimmeringen.

Over ons Logo pand geesteren

Het bedrijf is opgericht op 1 mei 1977 en heeft inmiddels dus 40 jaar ervaring! Het is van een éénmanszaak uitgegroeid tot een middelgrote speler op de kunststof en aluminium bouwelementenmarkt, bestaande uit een team van zo’n 30 betrokken medewerkers.

In 2014 is LogicQ Windows aan ons portfolio toegevoegd: een bedrijf dat zich met name richt op de projectmatige nieuwbouw- en renovatiemarkt en als toeleverancier voor geselecteerde dealers optreedt.

Vooral onze technische kennis en persoonlijke aanpak hebben ervoor gezorgd dat we voor aannemers, architecten en particulieren een gewaardeerde gespreks- en zakenpartner zijn.

Degelijk advies

We vinden het belangrijk om een degelijk en goed advies te geven en om met u mee te denken in uw persoonlijke wensen. Wij begrijpen dat u bij een renovatie of nieuwbouw met kunststof of aluminium bouwelementen niet over één nacht ijs gaat, en dus goede informatie en begeleiding nodig heeft. En daarbij zijn wij u graag van dienst.

Referenties

Oude Wesselink Kozijnen is voornamelijk actief in Overijssel, maar ook buiten de provinciegrenzen weet men ons steeds vaker te vinden. Op onze referentiepagina krijgt u een goede indruk van de vele verschillende projecten die we al hebben uitgevoerd: van een melkstal tot winkelpanden tot de binnenaankleding van voedingsverwerkende bedrijven, we zijn inmiddels van vele markten thuis.

Oude Wesselink Kozijnen, 2017

 

WERKEN BIJ >>