Gebouw N Hengelo

Referenties - Gebouw N Hengelo

The Garden, voormalig kantoorgebouw van Thales, is volledig gerenoveerd tot een karakteristiek, industrieel pand met een fantastisch doel. Het uitgangspunt is een omgeving creëren waarin bedrijven elkaar gemakkelijk kunnen ontmoeten en worden gestimuleerd om met elkaar hun business en bedrijfsvoering te versterken. Enjoy business! De inrichting van het gebouw faciliteert ontmoeting en samenwerking door open en inspirerende werk- en vergaderplekken.

De opdrachtgever heeft gekozen voor drie verschillende profielsystemen van Reynaers, namelijk:

  • CW 50 vliesgevelsysteem, dat dankzij de minimale aanwezigheid van profielen, een maximum aan lichtinval biedt.
  • CS 77, dit is een hoog isolerend systeem dat voldoet aan de huidige eisen op gebied van isolatie, stabiliteit en veiligheid. Dit profielsysteem is in drie varianten gebruikt, het standaard CS77 systeem voor de deuren, het CS77-HV systeem met verborgen raamvleugel en de CS77-FPEW30 voor de brandwerende kozijnen.
  • CS 59AD, ten behoeve van de schuifdeur vleugels

Voor de afwerking van de kozijnen is gekozen voor brons geanodiseerd C35.

Dit project is genomineerd voor de Reynaers Projectprijs 2018. Stemmen kan tot en met 21 december 2018!

Breng hier uw stem uit