Reynaers Projectprijs 2018

Ieder jaar melden we een aantal projecten aan voor de Reynaers Projectprijs. Ook dit jaar hebben we weer een geweldig project aangemeld, namelijk:

Gebouw N (The Garden)

The Garden, voormalig kantoorgebouw van Thales, is volledig gerenoveerd tot een karakteristiek, industrieel pand met een fantastisch doel. Het uitgangspunt is een omgeving creëren waarin bedrijven elkaar gemakkelijk kunnen ontmoeten en worden gestimuleerd om met elkaar hun business en bedrijfsvoering te versterken. Enjoy business! De inrichting van het gebouw faciliteert ontmoeting en samenwerking door open en inspirerende werk- en vergaderplekken.

De opdrachtgever heeft gekozen voor drie verschillende profielsystemen van Reynaers, namelijk:

  • CW 50 vliesgevelsysteem, dat dankzij de minimale aanwezigheid van profielen, een maximum aan lichtinval biedt.
  • CS 77, dit is een hoog isolerend systeem dat voldoet aan de huidige eisen op gebied van isolatie, stabiliteit en veiligheid. Dit profielsysteem is in drie varianten gebruikt, het standaard CS77 systeem voor de deuren, het CS77-HV systeem met verborgen raamvleugel en de CS77-FPEW30 voor de brandwerende kozijnen.
  • CS 59AD, ten behoeve van de schuifdeur vleugels

Voor de afwerking van de kozijnen is gekozen voor brons geanodiseerd C35.

Alle inzendingen worden door de vakjury beoordeeld en uiteindelijk worden er 10 projecten genomineerd. Daarna mag de publieksjury stemmen en het project met de meeste stemmen wint natuurlijk. Wij hopen dat de vakjury van onze inzending net zo enthousiast wordt als wij.

Bekijk hier alle inzendingen