Siemen Weidenaar verlaat Oude Wesselink Kozijnen

Vanaf 1 juni is Siemen Weidenaar niet langer werkzaam bij Oude Wesselink Kozijnen. Na 7,5 jaar kiest hij voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière: “Ik ga verder als zelfstandig project(bege)leider, dat zal in eerste instantie waarschijnlijk weer in de traditionele bouw zijn. Ik hoop mij op den duur meer met duurzaamheid en energietransitie bezig te houden, omdat ik daar nog meer uitdaging in zie en omdat ik denk dat daar nog veel te winnen valt.”

Naast een fijn team en de prettige werkplek heeft Siemen ook altijd uitdaging gevonden in zijn werk: “Bij Oude Wesselink heb ik met plezier gewerkt, we hebben mooie dingen gedaan en het bedrijf is de afgelopen jaren erg gegroeid. Ik heb de afgelopen jaren ook met veel plezier samengewerkt met mijn collega’s, de sfeer onderling is erg goed. Dat zal ik ook vast nog wel gaan missen. We hebben samen mooie en uitdagende projecten mogen uitvoeren.”

Tot slot: “Ik wens iedereen bij Oude Wesselink Kozijnen een goede toekomst en hoop dat het jullie persoonlijk goed gaat.”

Kim Masselink over het vertrek van Siemen Weidenaar: “We gaan in Siemen een fijne collega missen, die door zijn jarenlange ervaring in de kunststof kozijnen een gewaardeerde gesprekspartner was voor collega’s en zeker ook voor onze klanten. Duurzaamheid heeft altijd zijn bijzondere interesse gehad, wij wensen hem dan ook alle succes toe!”

Ronald Wind zal de functie van Siemen overnemen. Maak kennis met Ronald Wind >>>