VACATURE BUITENDIENSTMONTEUR

AAN HET WERK ALS BUITENDIENSTMONTEUR

FUNCTIE |  Voor onze diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar een enthousiast  en betrokken persoon die het vak beheerst of graag wil leren. Inderdaad, ook als je minder ervaring hebt, dagen wij je uit om te solliciteren. Wij leren je graag de kneepjes van het vak.

In deze functie monteer je op locatie, voornamelijk in teamverband, onze kunststof en aluminium bouwelementen zoals kozijnen, deuren, vliesgevels, schuifpuien, e.d. Je bent een belangrijke spil in het afleveren van een kwalitatief goed en degelijk eindproduct. De standplaats is Geesteren.

PROFIEL |  Wij vinden het belangrijk dat je secuur en netjes kunt werken en goed met klanten om kunt gaan. Daarnaast is het van belang dat je technisch inzicht hebt, waardoor je oplossingsgericht kunt werken in niet-standaard situaties, of bereid bent hierin verder opgeleid te worden.

WAT KUNNEN WIJ JE BIEDEN? |  Een leuk, betrokken en ambitieus bedrijf met leuke en gezellige collega’s. Een vrijblijvende vrijdagmiddagborrel, een kerstborrel, een zomer-bbq en andere personeelsuitjes.

Oude Wesselink Kozijnen is een bedrijf met een platte organisatiestructuur. Professioneel en informeel kenmerkt ons. Een goede werksfeer vinden wij belangrijk. Kort samengevat de  “met mekaar, veur mekaar mentaliteit”.

NIET GEHEEL ONBELANGRIJK |  Deze vacature betreft een fulltime functie. Het is een leuke en veelzijdige  job (lees hierover meer in het verhaal van onze monteur Gerald), met een goed salaris op basis van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij je voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

SOLLICITEREN |  Ben je enthousiast geraakt en houd je van een veelzijdige uitdaging? Mail dan je CV + motivatie  naar info@owkozijnen.nl,  t.a.v. mevr. M. Bekhuis, of bel naar 0546-631697.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten? Gerald, een van onze buitendienstmonteurs, vertelt je graag meer over zijn vak.