VACATURE VERKOPER/CALCULATOR KUNSTSTOF

AAN HET WERK ALS VERKOPER/CALCULATOR (KUNSTSTOF)

FUNCTIE |  Wij zijn op zoek naar een verkoper/calculator (m/v). De standplaats is Haaksbergen. In deze functie geef je passend advies over de producten en diensten van Oude Wesselink Kozijnen, bespreek je de technische mogelijkheden/onmogelijkheden en maak je berekeningen van de benodigde materialen en uren voor onze projecten, om op basis hiervan een begroting op te stellen. Deze berekeningen worden gemaakt aan de hand van bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Je bezoekt en ontvangt klanten op locatie of in onze showroom en onderhoudt het contact met (potentiele) klanten om relaties te onderhouden, offertes op te volgen en eventuele opdrachten rond te maken.

PROFIEL |  Als verkoper/calculator bij Oude Wesselink Kozijnen ben je een gedreven, enthousiaste en proactieve professional. Je kunt goed switchen tussen diverse werkzaamheden, maar je blijft altijd doelgericht. Met alleen een vlotte babbel kom je er niet. Luisteren is bij ons een hele belangrijke eigenschap evenals technisch inzicht, want alleen op deze manier kan je goed inspelen op de wensen van onze klanten. Jij geeft de klant aandacht en stelt hen altijd centraal. Tevens werk je accuraat, ben je goed met computers en helder in woord- en geschrift. Daarnaast heb je een bouwkundige opleiding afgerond op minimaal MBO niveau 4.

WAT KUNNEN WIJ JE BIEDEN? |  Een leuk, betrokken en ambitieus bedrijf met gezellige collega’s. Een vrijblijvende vrijdagmiddagborrel, een kerstborrel, een zomer-bbq en andere personeelsuitjes.

Oude Wesselink Kozijnen is een bedrijf met een platte organisatiestructuur. Professioneel en informeel kenmerkt ons. Een goede werksfeer vinden wij belangrijk. Kort samengevat de  “met mekaar, veur mekaar mentaliteit”.

NIET GEHEEL ONBELANGRIJK |  Voor deze functie is parttime dienstverband bespreekbaar. Het is een leuke en veelzijdige  job, met een goed salaris op basis van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij je voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

VERTEL ONS WIE JE BENT |  Mail  je CV en motivatie  naar info@owkozijnen.nl,  t.a.v. mevr. M. Bekhuis, of bel naar 0546-631697.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.