Werken bij

VACATURES

Zie hieronder onze openstaande vacatures:

OPEN SOLLICITATIE

Beschik je over een flinke dosis talent en/of ervaring en denk je een aanvulling te kunnen zijn voor Oude Wesselink Kozijnen? Ben je ambitieus en op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan contact met ons op! Dit kan je doen door te bellen naar 0546-631697 of een e-mail te sturen naar info@owkozijnen.nl t.a.v. mevr. M. Bekhuis. Vergeet in jouw mail niet de motivatie en je CV mee te sturen. Na het versturen van jouw mail ontvang je een bevestiging en gaan wij beoordelen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

STAGE EN AFSTUDEREN

Volg je een technische opleiding en ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Dan nodigen wij je uit om je studie bij ons in praktijk te brengen. Binnen onze werkvelden bieden wij regelmatig uitdagende leerwerkplekken, stages en afstudeerplekken.

Wij komen graag in contact met enthousiaste en gedreven MBO, HBO en WO talenten waaraan wij onze kennis en kunde over kunnen dragen. Wij staan altijd open voor een frisse kijk en nieuwe idee├źn. Immers ben jij onderdeel van de toekomst!

Geïnteresseerd? We gaan graag samen met jou het gesprek aan! Stuur een e-mail met CV naar info@owkozijnen.nl. Vermeld waar jouw interesse ligt en welke opleiding je volgt, dan nemen we spoedig contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over ons actuele aanbod kun je contact opnemen met Marlon Bekhuis van personeelszaken, via 0546-631697.


Uw gegevens worden na ontvangst van uw sollicitatie vier weken bewaard. Zonder verlengingsvoorstel mag u er vanuit gaan dat uw gegevens na afloop van deze termijn verwijderd en vernietigd worden.