VACATURE PROJECTLEIDER

AAN HET WERK ALS PROJECTLEIDER

FUNCTIE |  Wij zijn op zoek naar een fulltime projectleider. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de projecten, inclusief de begroting. Je bent aanwezig op bouwvergaderingen, kunt als geen ander technische begeleiding bieden, je houdt controle op de te nemen acties en functioneert graag als technisch aanspreekpunt naar onze opdrachtgever toe. Tevens werk je details uit, doe je bestellingen en onderhoud je contact met onze opdrachtgevers betreffende planning, afstemming, wijzigingen e.d.

Kortom: jij bent de juiste schakel tussen klant, project en uitvoerders.

PROFIEL |  Je bent in staat zowel in teamverband, als zelfstandig aan het werk te gaan. Daarnaast ben je goed in organiseren en beschik je over een sterk oplossend vermogen. Je neemt zelf initiatief, bent gedreven en hebt service- en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Tevens heb je een bouwkundige opleiding genoten en afgerond op minimaal MBO4 niveau.

WAT KUNNEN WIJ JE BIEDEN? |  Een leuk, betrokken en ambitieus bedrijf met leuke en gezellige collega’s. Een vrijblijvende vrijdagmiddagborrel, een kerstborrel, een zomer-bbq en andere personeelsuitjes.

Oude Wesselink Kozijnen is een bedrijf met een platte organisatiestructuur. Professioneel en informeel kenmerkt ons. Een goede werksfeer vinden wij belangrijk. Kort samengevat de  “met mekaar, veur mekaar mentaliteit”.

NIET GEHEEL ONBELANGRIJK |  Voor deze functie is parttime dienstverband bespreekbaar. Het is een leuke en veelzijdige  job, met een goed salaris op basis van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij je voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

VERTEL ONS WIE JE BENT, KOM LANGS EN LOOP EEN DAG MEE|  Kozijnen simpel? Dacht het niet. Wij dagen je uit! Mail  je CV en motivatie  naar info@owkozijnen.nl,  t.a.v. mevr. M. Bekhuis, of bel naar 0546-631697.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.